Gratis verzending bij elke eerste bestelling naar België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg!

Verstevigende Lichaams Gel Bio Centella

170

De Verstevigende Lichaamsgel Bio Centella is het ideale product om de huid opnieuw stevigheid en elasticiteit te bezorgen. Na belangrijk gewichtsverlies (dieet, zwangerschap) of ook door het...

42,90 € incl. btw

- +

De Verstevigende Lichaamsgel Bio Centella is het ideale product om de huid opnieuw stevigheid en elasticiteit te bezorgen. Na belangrijk gewichtsverlies (dieet, zwangerschap) of ook door het verouderen wordt de huid slapper en minder elastisch. De Verstevigende Lichaamsgel Bio Centella is een Serum ultra-geconcentreerd  aan Centella Asiatica. Deze plant heeft de uitzonderlijke capaciteit de collageenproductie te stimuleren en daardoor heeft ze ook een sterk stimulerende invloed op het helings- en regeneratieproces van het huidweefsel. De etherische olie van munt, het hop extract en het rozemarijndistillaat vullen de werking van Centella Asiatica aan. Ze tonifiëren en behouden de elasticiteit van de huid. Dit Serum kan ook gebrikt worden om de efficiëntie van Complex Dermique te verhogen.

VerpakkingDoseerflacon 100 ml
MerkCentella
Soort VerzorgingVersteviging
Prix pour 100ml47.90 €
Type productGel
GammaCentella Afslanking Stevigheid

Aqua, Alcohol**, Glycerin, Rosmarinus officinalis (Rosemary) water*, Centella asiatica extract*, Chondrus crispus (Carrageenan) extract, Trigonella foenum graecum seed extract*, Citrus medica limonum (Lemon) oil*, Humulus lupulus (Hops) extract*, Cananga odorata flower oil*, Citric acid, Citral, Limonene, Linalool.

*Ingrédients issus de l’Agriculture Biologique

** Transformés à partir d'ingrdients biologiques

100% du total des ingrédients sont d’origine naturelle

41 % du total des ingrédients sont issus de l’Agriculture Biologique.

Cosmétique écologique et biologique certifié par Ecocert Greenlife selon le référentiel ECOCERT disponible sur http://cosmetiques.ecocert.com.

Producten in dezelfde categorie