Gratis verzending bij elke eerste bestelling naar België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg!

Aangezicht Er zijn 23 producten

Toont 1 - 23 van de 23 items
Toont 1 - 23 van de 23 items

Bio cosmetica Centella en Hydraflore voor het aangezicht worden voor 100% geproduceerd in Frankrijk, hebben het Bio certificaat Ecocert en zijn fairtrade. De gamma's Aangezicht Bio Centella en Hydraflore zijn zeer uitgebreid (lotions, serums, oliën, crèmes, maskers ...) en van hoogstaande kwaliteit. Deze producten maken een heel grondige en volledige verzorging mogelijk en bovendien bieden ze in sterke mate de mogelijkheid om je verzorging aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en specifieke huidkenmerken.

De bestanddelen van deze kwaliteitsvolle producten zijn zeer specifiek, van bio oorsprong en zoveel als mogelijk fairtrade. In de gamma's Aangezicht Bio Centella en Hydraflore worden bestanddelen gebruikt die vooreerst van zeer hoge kwaliteit zijn maar die daarnaast ook op een grondig bestudeerde wijze worden gecombineerd, gebaseerd op een expertise die reeds dateert van 1972 en die nog steeds verder evolueert.

De Bio producten Aangezicht Centella en Hydraflore zijn gekenmerkt door een hoge concentratie aan actieve bestanddelen (etherische oliën, plantaardige oliën, plantenextracten, ...) en zijn zo sterk gevarieerd in samenstelling dat ze geschikt zijn voor iedereen die een kwaliteitsvolle huidverzorging wenst, ongeacht leeftijd of huidtype (droge huid, gevoelige huid, vette huid, gemengde huid, rijpere huid, ...).

Daar de formules zeer goed bestudeerd zijn hebben de producten een zeer aangename en sterk gevarieerde textuur . Er is namelijk keuze tussen: crèmes, oliën, maskers, serums …waardoor elke consument(e), afhankelijk van persoonlijke voorkeur en behoeften de ideale verzorging vindt. Door dit rijke gamma aan mogelijkheden bekom je met Centella en/of Hydraflore steeds een positief resultaat en een natuurlijk uiterst verzorgd aangezicht.