Gratis verzending bij elke eerste bestelling naar België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg!

CENTELLA is een merk van natuurlijke cosmetica dat al werd gecreëerd in 1972 door Mr E.V.Roig, stichter van de Laboratoria Roig. Het was in feite zijn ontdekking van de uitzonderlijke eigenschappen van de Centella plant die hem hebben aangezet tot het oprichten van de Laboratoria Roig, meer bepaald het merk Centella.

Intussen heeft het merk Centella een heel belangrijke evolutie doorgemaakt, een evolutie die nog steeds doorgaat. Drijvende kracht achter deze evolutie is Mr Papineau, die Mr Roig opvolgde, samen met zijn medewerkers.

Centella heeft ondertussen het BIO-Fair trade Certificaat bekomen en gebruikt voor de productie van zijn natuurlijke cosmetica etherische oliën, plantaardige oliën en plantenextracten in hoge concentraties in de juiste verhoudingen voor het bekomen van een optimaal resultaat.

Het Centella gamma heeft bovendien een sterke ontwikkeling doorgemaakt dankzij de steeds toenemende ervaring binnen het labo. Hierdoor kan het steeds meer beantwoorden aan de behoeften van alle huidtypes en dit in op natuurlijke wijze.