Centella Prestige is een biologische verzorgingslijn gecreëerd door de laboratoria Roig. Deze verzorgingslijn combineert de meest waardevolle elementen uit de natuur met de laatste nieuwe inzichten op het vlak van wetenschappelijk onderzoek. De producten uit deze verzorgingslijn zijn samengesteld op basis van natieve cellen van centella asiatica. De bestanddelen zijn 100% natuurlijk, gegarandeerd van biologische oorsprong en van fair trade productie.

Men weet dat de natieve cellen van een organisme zich onbeperkt kunnen vermenigvuldigen en dat deze de regeneratie van de organen in het algemeen en dus ook van de huid verzekeren.

Centella het icoon van onze bioverzorgingsproducten

Centella is een aziatische plant die reeds door de traditionele chinese geneeskunde gebruikt werd omwille van haar anti-verouderingseigenschappen.

Door toevoeging van natieve cellen bekomt men een uitzonderlijk resultaat: bevordering van de celvernieuwing en synthese van het collageenweefsel, behoud van de stevigheid van de huid….

Deze natieve cellen zijn rijk aan anti-oxidanten en zijn een zeer actief bestanddeel in de strijd tegen de vorming van vrije radicalen. Ze verbeteren de hydratering en de elasticiteit van de huid door het stabiliseren van de hoeveelheid hyaluronzuur.
Tenslotte hebben ze een synergetische werking met andere biologische actieve bestanddelen en beschermen ze de epidermis tegen externe agressieve invloeden.

Toevoeging van plantaardige natieve cellen draagt bij tot een verbetering van het milieu van de natieve cellen van de epidermis en bevordert hun functie en vitaliteit.

Ze dragen dus bij tot de bescherming van de jeugdigheid, de soepelheid en de schoonheid van de huid.

De producten van het gamma Centella Prestige zijn rijk aan natieve cellen van de zeer kostbare Centella asiatica plant.

Een buitengewone regenererende kracht voor een soepeler en steviger huid… Dit specifieke gamma is bestemd voor de rijpere huid en associeert natuurlijkheid, kracht en verfijning.

Uitzonderlijke bio cosmetica !