Gratis verzending bij elke eerste bestelling naar België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg!

Hydraflore

Gedurende de evolutie die CENTELLA kende heeft men geleidelijk een complementair gamma ontwikkeld, namelijk HYDRAFLORE. De producten uit dit gamma werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van een consumentengroep met een ander verbruiksprofiel (jonger, meer gericht op andere plantengeuren, zwangere vrouwen, een meer beperkt budget …..).

Zowel de HYDRAFLORE als de CENTELLA producten zijn samengesteld uit BIO en Fairtrade ingrediënten en dit in de hoogst mogelijke concentratie en bijna alle producten hebben het BIO label ECOCERT.

Bovendien creëert het labo voortdurend nieuwe formules en dit op basis van zijn 40 jaar lange ervaring. Hierdoor beantwoorden de producten steeds meer aan de behoeften van elk huidtype.

De verhouding prijs-kwaliteit van het HYDRAFLORE gamma ligt zeer goed. HYDRAFLORE kreeg hiervoor reeds meerdere malen een vermelding in de gidsen met de beste cosmetica.

HYDRAFLORE werd speciaal ontworpen voor het verzorgen van de jongere huid en voor het behandelen van de huidproblemen op jongere leeftijd. Bovendien zijn de bloesemgeuren en de textuur van de producten erg gewild bij de jongere consumenten.

De HYDRAFLORE producten bevatten geen etherische oliën daar waar het mogelijk is. Hierdoor kunnen ze zonder problemen gebruikt worden tijdens de zwangerschap. De ROSE MUSQUEE lijn is heel geschikt voor deze groep vrouwen maar ze is ook algemeen toepasbaar voor GEVOELIGE HUIDTYPES.

HYDRAFLORE biedt ook enkele producten voor het behandelen van de EERSTE RIMPELS en dit in haar ROSE ECLAT lijn. De belangrijkste ingrediënten hierin zijn de Damascener Roos, Hyaluronzuur en ceramides.

IRIPUR is speciaal ontworpen voor de VETTE tot GEMENGDE HUID. Deze lijn maakt gebruik van Iris, zink, fruitzuren en cassis- en framboosextract.

CLAIR LOTUS Peeling en Micellair water zijn de meest recente producten van HYDRAFLORE. Hiermee wordt de huid op heel zachte wijze perfect gereinigd en gezuiverd.