Gratis verzending bij elke eerste bestelling naar België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg!

Centella

Het CENTELLA gamma heeft zijn naam te danken aan de CENTELLA plant, een heel waardevolle plant ook gekend onder de naam Tijgerkruid. Deze plant is afkomstig uit Azië en heeft een aantal uitzonderlijke eigenschappen: ze heeft een belangrijke invloed op het herstel van het weefsel en beïnvloedt bovendien de evolutie van litteken weefsel op positieve wijze. Ze bevordert de vorming van bindweefsel, stimuleert de bloedcirculatie, …).

Maar het CENTELLA gamma heeft nog meer in zich. Door het combineren van deze plant met een hele reeks andere waardevolle planten en andere natuurlijke bestanddelen heeft men een gamma gecreëerd van een uitzonderlijke kwaliteit en doeltreffendheid.

Het CENTELLA GAMMA is zeer ruim en volledig. Het bevat zowel GEZICHTS- als LICHAAMSVERZORGENDE producten en richt zich zowel tot PROFESSIONELEN als tot PARTICULIEREN. Het bevat een hoge concentratie ETHERISCHE OLIËN en is zeer gedifferentiëerd wat betreft de mogelijke verzorgingstypes.

Zeer typerend is het gebruik van de CENTELLA plant, van uitzonderlijke waarde voor het behandelen van rimpels, het verstevigen en het herstel van de huid en de vorming van collageenweefsel.

Naast de CENTELLA plant bevatten de producten uit het CENTELLA GAMMA ook:

  • hoge concentraties etherische oliën
  • plantaardige oliën van eerste koude persing

Binnen het CENTELLA gamma bestaan er nog 2 specifieke verzorgingslijnen:

  • CENTELLA PRESTIGE, waarbij de natieve cellen van Centella Asiatica gebruikt worden om het verouderingsproces van de huid op grondige wijze aan te pakken.
  • CENTELLA MEN, een specifieke behandelingslijn aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de mannelijke consument en dit zowel qua ingrediënten als geuren.